25. september 2020
Det gamle veterantog fra ØSJK kører seks gange mellem Køge og Hårlev søndag den 15. december - hvor man i Egøje kan stå af og købe juletræet med hjem.
Det gamle veterantog fra ØSJK kører seks gange mellem Køge og Hårlev søndag den 15. december - hvor man i Egøje kan stå af og købe juletræet med hjem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det gamle juletræstog futter fra Køge til Hårlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det gamle juletræstog futter fra Køge til Hårlev
Ugeavisen Køge - 14. december 2019 kl. 10:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele søndag den 15. december kan man komme med på en hyggelig togtur som i de gode gamle dage, når Østsjællandske Jernbaneklubs veterantog kører mellem Køge og Hårlev.

"Der er lagt op til en rigtig hyggelig familiedag, med kørsel i det gamle tog og køb af familiens juletræ", siger Lars Jørgensen, formand for Østsjællands Jernbaneklub.

Toget køre fra Køge hver hele time fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Fra Egøje 6 minutter senere og fra Vallø 10 minutter senere med ankomst til Hårlev kl. 18 minutter over hel.

Fra Hårlev er der afgang retur mod Køge på minuttalene 28 med første afgang kl. 10.28 og sidste afgang 15.28. I Egøje ankommer toget 12 minutter senere og holder her i 10 minutter. Herfra tager turen til Køge blot 6 minutter.

I Egøje er der mulighed for at købe juletræer i plantagen lige ved siden af stationen. Det er også Østsjællandske Jernbaneklub der står for salget af juletræer. De købte træer tages med i toget til stationen hvor turen begyndte.

I toget er der mulighed for at købe små gaver, slik, varme og kolde drikke bl.a. gløgg og æbleskiver.

Børn på 3 år og derunder køre gratis med veterantoget. Billetten giver ret til at køre med veterantoget hele dagen, man kan stige af og på toget, alle de gange man har lyst til. Der er billetsalg i toget.

Vil man selv kører ud til plantagen ligger den på Billesborgvej, lige ved siden af jernbaneoverskæringen.

Der kan betales med kontanter og MobilePay, både i toget og plantagen.pm

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk