22. september 2019
Morten Just Blangsted (tv) og Dan Larsen (th) står bag vinhandlen Bedre Vine i Køge.
Morten Just Blangsted (tv) og Dan Larsen (th) står bag vinhandlen Bedre Vine i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dan og Mortens vineventyr - fra hobby til virksomhed i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dan og Mortens vineventyr - fra hobby til virksomhed i Køge
LørdagsAvisen - 19. marts 2019 kl. 09:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad driver to voksne mænd med gode job til at kaste sig ud i et iværksættereventyr med passion og drømmen om at skabe en vinhandel med 'bedre vine'? Det hele startede til en vinsmagning, hvor de to iværksættere, Dan Larsen og Morten Just Blangsted, forelskede sig i en lækker Piemonte-vin. Derefter lå tanken om at lave Dan og Mortens Vinhandel og lurede gennem længere tid.

Dan og Morten smagte mere vin og brugte tid på at besøge vinbønder rundt i Europa. De smagte igen og bestilte mere vin. Og så gik de i gang. De blev særligt glade for Italien og har specialiseret sig i vine derfra. Det blev starten på en lille ny iværksættervirksomhed, hvor de to vin-entusiaster har kastet sig ud i at drive virksomhed og sælge vin. I dag importerer de vin fra små lokale producenter i Italien, som de kender, og har mødt.

Men hvad kræver det egentlig at blive iværksætter og realisere drømmen om at lave en vinhandel eller en lignende virksomhed. LOF Køge har spurgt Dan og Morten om de vil fortælle historien bag og om deres erfaringer, og det gør de 11. april klokken 19 på Værftet på Køge Havn.

Denne aften kan du høre Dan og Mortens vej til at realisere drømmene om at starte deres egen vinhandel og hjemmesiden bedrevine.dk - og ikke mindst de gode og dårlige erfaringer de er blevet rigere på, siden de startede. Tilmelding til foredraget foregår på lof.dk/koege (under foredrag). Når foredraget er slut, kan du bagefter fortsætte med at smage et udvalg af Dan og Mortens vine.mart

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk