10. april 2020
Allan Munch, direktør i Connect Køge, understreger, at man står klar med sparring og gode råd til de lokale virksomheder døgnet rundt under corona-krisen.
Allan Munch, direktør i Connect Køge, understreger, at man står klar med sparring og gode råd til de lokale virksomheder døgnet rundt under corona-krisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Connect Køge åbner hjælpelinje under corona-krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Connect Køge åbner hjælpelinje under corona-krisen
LørdagsAvisen - 26. marts 2020 kl. 09:49
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange virksomheder står i en usikker situation i disse uger på grund af corona-krisen, som har ramt omsætningen hårdt mange steder, og som truer med at præge de kommende måneder. Statslige hjælpepakker skal afbøde slaget for de danske virksomheder, men hvilke vilkår gælder, og hvad skal man være opmærksom på i den forbindelse?

For virksomhederne i Køge Kommune er der hjælp at hente hos erhvervsfonden Connect Køge, der har som et af sine erklærede formål at skabe vækst og udvikling for erhvervslivet i Køge Kommune, og som ikke mindst i denne tid ser en vigtig rolle i at være en sparringspartner og rådgiver for de lokale virksomheder, der lige nu kæmper for at få overblik over situationen og mulighederne fremover.

Connect Køge har under corona-krisen etableret en hjælpelinje, så man kan ringe til Connect Køges medarbejdere døgnet rundt for at få hjælp.

"Man kan få fat i os 24/ i disse uger," understreger Allan Munch, direktør for Connect Køge.

Svær tid for virksomheder
"Coronakrisen er en rigtig svær tid for virksomhederne. Har du brug for at få vendt dine muligheder eller udfordringer? Så ring til vores erhvervskonsulenter Mette Lerdorf og Jes Pettersson eller direktør Allan Munch, som alle står klar med gratis, uvildig sparring," lyder tilbuddet fra Connect Køge. Se hjælpelinjens numre på www.connectkoege.dk.

"Man kan bruge os til sparring og rådgivning. Vi kan blandt andet hjælpe med at fortolke indholdet af hjælpepakkerne fra staten og få overblik over situationen og over økonomien i de kommende uger og måneder," fortæller Allan Munch.

"Det er en usikker tid, og især oplevelsesøkonomien er ramt af første bølge under krisen. De har mistet indtægter fra dag 1, og mange andre er også ramt," siger han om situationen, der dag for dag lægger yderligere pres på store dele af erhvervslivet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk