25. maj 2019
Ferrari Owners Club Denmark deltager i forskellige events for at samle penge ind til velgørende formål. Dette foto er fra et tidligere arrangement, hvor de flotte Ferrarier er ?linet up? på række.
gallery icon

Se billedserie

Ferrari Owners Club Denmark deltager i forskellige events for at samle penge ind til velgørende formål. Dette foto er fra et tidligere arrangement, hvor de flotte Ferrarier er ?linet up? på række.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bogart fylder gaden med Ferrarier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogart fylder gaden med Ferrarier
LørdagsAvisen - 13. juni 2018 kl. 12:04
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke hver dag vi ser Ferrari-biler på gaderne i Køge, men det kan vi alle komme til lørdag den 16. juni, hvor ikke færre end 6-8 stk. af dem kommer på besøg hos Bogart i Nørregade i forbindelse med Køge Handel og Køge Bilbys "Jazz&Bildag".

"Vi er populært sagt jo leverandør til det danske Ferrari-folk," fortæller Gert Nodin, "og da jeg hørte at Køge Bilby og Køghe Handel var gået sammen om arrangementet med jazz og biler, fik jeg ideen til at sætte lidt ekstra kolorit på Køgensernes hverdag. Vi havde sidste år besøg af Ferrari Owners Club Denmark i et andet arrangement i vores butik, Custom House i Hellerup, og det var så stor en succes, at jeg er sikker på, vi også kan tiltrække en masse mennesker her i Køge," siger Gert Nodin.

"Det var Ferrari Owners Club Denmark, der i sin tid rettede henvendelse til butikken i Hellerup, om ikke vi kunne være interesseret i et samarbejde, og det er jo ikke noget man lige siger nej til, så selvfølgelig greb vi chancen. Ferrari og mange af vore tøjmærker og butikker matcher jo hinanden rigtig godt, og vi er da samtidig stolte af, at vi er en af de få eksklusive butikker, der har fået lov at komme med i deres årbog, senest i årbogen for 2016, som udkom i 2017."

Gert Nodin ved ikke på stående fod hvilke modeller der kommer til hans butik Bogart på lørdag den 16. juni, men han kan da fortælle, at de har fortalt, at der kommer 6-8 biler, og at de vil holde foran butikken i tidsrummet mellem kl. 11 og kl. 14.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk