30. maj 2020
Tidligere års Åbent Hus var velbesøgt af både unge og deres forældre, der blev klogere på uddannelsesmulighederne på EUC Sjælland i Køge.
Tidligere års Åbent Hus var velbesøgt af både unge og deres forældre, der blev klogere på uddannelsesmulighederne på EUC Sjælland i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent Hus - et møde med fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent Hus - et møde med fremtiden
Ugeavisen Køge - 08. november 2019 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da forældrene til nutidens teenagere skulle vælge ungdomsuddannelse, var udvalget langt mindre. Uddannelsesudbuddet er i dag vokset gevaldigt og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX. Det er derfor ikke helt nemt at finde rundt i den store uddannelsesjungle, når der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden.

EUC Sjælland åbner derfor dørene lørdag 9. november til Åbent Hus med det formål at gøre både forældre og unge mere fortrolige med de forskellige uddannelsers faglige og praktiske indhold, samt det sociale miljø gennem et nært møde med elever og undervisere, der vil være til stede. Netop den viden er afgørende for et kommende uddannelsesvalg.

Arrangementet er også en optimal mulighed for de der overvejer et skift i karriere eller tænker over en anderledes uddannelsesvej. På dagen kommer man helt tæt på en masse spændende uddannelser og kan gå på opdagelse i EUC Sjællands adskillige værksteder, laboratorier og klasseværelser.

Elever og undervisere fra EUD (erhvervsuddannelserne), EUX (erhvervsfaglig studentereksamen) og HTX (teknisk gymnasium) deltager på dagen, og fortæller om deres hverdag på de forskellige uddannelsesretninger. Det er også muligt, at tage en snak med en studievejleder og få afklaret spørgsmål om fremtidens muligheder for job eller videreuddannelse.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Der er åbent klokken 10-13 på adressen Campusbuen 31.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk