12. august 2020
Starten på Rishøjløbet er netop gået. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Starten på Rishøjløbet er netop gået. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 240 cykelentusiaster deltog i Rishøjløbet 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

240 cykelentusiaster deltog i Rishøjløbet 2018
Ugeavisen Køge - 14. august 2018 kl. 08:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gensynsglæde og glæden ved at gennemføre et cykelløb for førte gang prægede stemningen efter at deltagerne af Rishøjløbet 2018 var kommet i mål.

Med 240 cykelmotionister på Rishøjløbets tre ruter, var der tilfredshed hos arrangørerne, Ølsemagle Motion. Både fra depotet og de mange bemandede flagposter var der efter cykelløbet en tilbagemelding om, at rytterne havde været glade ude på ruterne.

Inden starten på Rishøjløbet kunne man mærke en vis overvejelse over for om benene nu kunne stå distancen i blæsten hos flere debutanter, mens andre mere erfarne ryttere cirkulerede rundt og fik hilst på gamle venner.

I målområdet var deltagerne præget af glæde og tilfredshed. "Tak for et godt og flot løb i naturen," lød det spontant fra en af årets debutanter, efter at være kommet i mål. "Det var hårdt i starten med den modvind. Men jeg er så glad for at have gennemført mit første cykelløb på 65 km", fortalte en glad kvinde med store glade øjne.

Fra andre deltagere lød der tilsvarende tilfredshed med at have gennemført motionscykelløbet. Debutanterne Jacob Höhn og Michael Nielsen gennemførte hhv. Fighterruten på 85 km og Udholdenhedsprøven på 65 km. Begge roste arrangementet for at være godt organiseret med mange levede flagposter ude på ruten.

"Der giver en god fornemmelse, når man er ude på ruten og kan mærke, at der er mennesker, der er med til at sikre, at man kommer godt rundt", siger Michael Nielsen.

I takt med at deltagerne kom i mål, blev der en mere og mere livlig stemning på pladsen foran Ølsemagle Motions klubhus. I mål kunne motionisterne nyde en pølse og en forfriskning sammen med de øvrige deltagere. Der blev trukket lod om mange præmier doneret af sponsorer.

"Vi havde særlige udfordringer med ruten i år, da jernbanen omkring Skensved er under ombygning. Derfor har vi måttet omlægge og bemande ruterne med ekstra mange flagposter. Og vi måtte inden starten appellere til rytterne om at udvise ekstra tålmodighed ved de vanskelige passager. Vi er derfor særligt glade for at undgå uheld i år. Der blev udvist det fornødne hensyn", siger formand Jan Kirkegaard fra Ølsemagle Motion.pm

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk