29. september 2020
Hvert år inviterer frivillige i Cyklistforbundets mange afdelinger til cykelture henover forår, sommer og efterår. Find en tur på Cyklistforbundet.dk.
Hvert år inviterer frivillige i Cyklistforbundets mange afdelinger til cykelture henover forår, sommer og efterår. Find en tur på Cyklistforbundet.dk.
Foto: Mikkel ¯stergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Del ikke din cykelpumpe med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Del ikke din cykelpumpe med andre
Opdateret 18. maj 2020 kl. 10:08
Lev sundt - 18. maj 2020 kl. 10:03
Af Søren Arildsen

Du skal ikke dele din cykelpumpe med andre. Du skal fortsat også holde afstand. Men du må hjertens gerne cykle med. Det er meldingen for Cyklistforbundet, som nu igen har fælles cykelture mange steder i Danmark.

- Mange danskere har genopdaget cyklen i de sidste mange uger, og det er dejligt, at vi nu igen kan invitere til fælles oplevelser på cykel. Der er en stor og stærk tradition i Cyklistforbundet for, at frivillige medlemmer i vores mange afdelinger rundt om i landet inviterer til fælles cykelture. Det er gode, lokale tilbud, der typisk er gratis og åbne for alle interesserede, siger direktør i Cyklistforbundet Klaus Bondam.

Sundhedsmyndighedernes råd gælder også i cykelsadlen. Det betyder, at ikke flere end 10 personer kan cykle sammen. Er man flere end ti, må man drage afsted i mindre grupper.

Her kan du se, om der arrangeres cykelture i dit område:

https://www.cyklistforbundet.dk/kalender/

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?