6. december 2019
Bilen bærer voldsomt præg af ulykken, der kunne være endt helt galt. Privatfoto
Bilen bærer voldsomt præg af ulykken, der kunne være endt helt galt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom ulykke: Hvem er falckmanden, der hjalp Sabrina?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom ulykke: Hvem er falckmanden, der hjalp Sabrina?
Lejre - 24. juli 2019 kl. 08:55
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En voldsom ulykke fandt sted på Elverdamsvej ved Krabbesholm mandag den 15. juli. I bilen sad Sabrina, der intet husker fra ulykken. Hun søgte på Facebook efter dem, der hjalp hende på ulykkesstedet og fandt dem. Hun mangler dog stadig en af sine redningsmænd.

Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Mandag den 15. juli kørte Sabrina Celina Kruse i sin bil sammen med en veninde. På et splitsekundt går det galt - helt galt.

Ved Krabbesholm på Elverdamsvej trækker Sabrinas bil pludselig mod venstre. Det får hende til at rette op mod højre, men herfra går det stærkt og få sekunder efter er bilen havnet i grøften. Sabrina Celina Kruse kan ikke selv huske noget fra det går galt og cirka to døgn frem.

Derfor besluttede hun at lave en efterlysning af de folk, der havde oplevet ulykken på nærmeste hold og dem der hjalp. Det gjorde hun i Facebook-gruppen »Hjælpsom i Kirke Hyllinge« - og det må man sige, at gruppen var.

- Jeg besluttede mig for at søge efter nogen, da jeg ikke husker, hvad der skete selv. To mænd kontakter mig og fortæller, at de oplevede den. Den ene var kørt bagved mig, og den anden var kørt den modsatte vej og havde set ulykken, fortæller Sabrina Celina Kruse.

Sabrina fik en voldsom hjernerystelse, et sår over højre øjenbryn, slag og blå mærker. Hun er blevet syet i skulderen, og skal måske opereres i håndleddet, da det frygtes, at der er kommet ledbånd til skade.

Der er dog én mand mere, som hun fortsat meget gerne vil i kontakt med. En falckmand, der sad ved hende under hele forløbet.

- Jeg har fået beskrevet, hvordan bilen lå på min side, så jeg ikke kunne åbne døren og komme ud. En falckmand, der havde set det, sprang ind af bagruden og holdt mit hovedet, så der ikke skete mere. Han blev ved mig indtil brandfolk og ambulancer kunne overtage, fortæller Sabrina Celina Kruse.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk