11. december 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomhedspris uddelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomhedspris uddelt
Opdateret 19. juni 2019 kl. 15:27
Lejre - 19. juni 2019 kl. 15:25
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udvalget for Job og Arbejdsmarked i Lejre Kommune overrakte tirsdag Virksomhedsprisen 2018 til System Transport A/S i Øm. Det skete ved en reception for medarbejderne i virksomheden.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Udvalgsformand Christian Plank (SF) overrakte det synlige bevis i form af et diplom, ligesom virksomheden for i alt 10.000 kroner. 5.000 af dem skal bruges på en fælles aktivitet for medarbejderne - og de andre 5.000 skal bruges på kunst til virksomheden.

- Vi vil rigtig gerne sige tak for samarbejdet med denne pris - og en stor tak til alle medarbejderne, der gør det muligt, sagde Christian Plank i sin tale.

Årsagen til at System Transport A/S får Virksomhedsprisen 2018 er blandt andet, at virksomheden har fokus på at integrerer personer, der ellers ville have haft vanskeligt ved at etablere sig på arbejdsmarkedet, at have praktik og løntilskudsjob, og bidrage til udviklingen af beskæftigelsen lokalt i Lejre Kommune.

Lejre Kommunes virksomhedspris uddeles til mange forskellige typer virksomheder. Det er sjette gang den uddeles - og blandt andet har tanken i Hvalsø med kun to medarbejdere også modtaget prisen før.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk