16. februar 2019
To af Vestergaard Companys store af-isere, Elephant BETA?er i aktion. De store af-isere og andre køretøjer til lufthavne sælges over hele kloden fra virksomheden. Foto: Vestergaard Company
To af Vestergaard Companys store af-isere, Elephant BETA?er i aktion. De store af-isere og andre køretøjer til lufthavne sælges over hele kloden fra virksomheden. Foto: Vestergaard Company
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vildt rekordår på Vestergaard Company

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildt rekordår på Vestergaard Company
Lejre - 20. august 2018 kl. 12:02
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De har svært ved at få armene ned på virksomheden Vestergaard Company A/S i Gevninge, der blandt andet producerer store af-iser maskiner til lufthavne overalt på kloden. Årsregnskabet er nemlig helt forrygende, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Omsætningen er steget fra 463 mio. kroner i sidste regnskabsår til 711 mio. kroner i det nye regnskabsår, der udløb i slutningen af april i år. Og overskuddet i år er på 107,3 mio. kroner.

- Vi er begunstiget af, at det går godt i vores industri, men vi har samtidigt formået at hente markedsandele og forbedre vores produktivitet. Vi har sat gang i en standardiseringsproces, og vi har hentet en hel masse forbedringer, som kan aflæses i den forbedrede overskudsgrad. Det skal vi være stolte af, fastslår direktør Stefan Vestergaard.

Vestergaard Company er med 290 medarbejdere markedsleder i verden inden for udvikling, produktion og salg af højteknologiske køretøjer til afisning og anden servicering af fly. Af-iserne og andre køretøjer fra Gevninge fungerer hos flyselskaber og i lufthavne over hele verden.

Virksomheden oplyser, at medarbejderne er gået ind i LEAN-baserede projekter med stort engagement, og med deres input er det lykkedes med både at øge produktiviteten og arbejdsmiljøet.

- Det gør, at vi kan fastholde gode medarbejdere og herved beholde vigtige kompetencer i virksomheden, understreger Stefan Vestergaard.

Udover Gevninge har firmaet også afdelinger i USA, Frankrig og Fjernøsten.

Se også DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk