19. september 2020
Der var voldsomt mange mennesker på Tadre Mølle søndag, hvor sikringerne sprang og problemer opstod med parkering og billetsalg. Privatfoto
Der var voldsomt mange mennesker på Tadre Mølle søndag, hvor sikringerne sprang og problemer opstod med parkering og billetsalg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild besøgsrekord på Tadre Mølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild besøgsrekord på Tadre Mølle
Lejre - 06. december 2019 kl. 11:57
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

3500-4000 gæster væltede ind på Tadre Mølles julemarked, hvor trængslen sine tider blev for meget. Det skete efter møllens 2. plads i landsdækkende konkurrence, skriver DAGBLADET Roskilde.

De aktive ildsjæle bag årets julemarked på Tadre Mølle sidder stadig og kniber sig i armen efter julemarkedet. Besøgsrekorden slog nemlig - ja alle rekorder.

- På baggrund af konkurrencen om Danmarks Smukkeste Vandmølle og vores fine 2. plads var vi naturligvis forberedt på endnu flere gæster i år, men ikke på mellem 3500 og 4000. Det er simpelthen flere, end der kan være på møllen. Det gav problemer med parkering, billetsalg og stedvis en voldsom trængsel, beretter Karin Gottfredsen fra Tadre Mølles Venner.

Julemarkedet 2018 havde besøgsrekord med 1500 gæster, så julemarkedet 2019 kunne mønstre betydeligt mere end en fordobling af sidste års rekord-besøgstal.

- Efter restaureringen af staldene var der blevet plads til flere stadeholdere, og flere bad om strøm. Resultatet blev, at nettet blev overbelastet, så sikringerne sprang i massevis igen og igen, og mange af de indendørs stader og værksteder blev mørklagt. Det lover vi ikke kommer til at gentage sig. Dertil kom en falsk brandalarm, fortæller Karin Gottfredsen.

Der var ekstrem travlhed i værkstederne og stor omsætning i café og pandekagebod. Hvor publikum kunne komme til, havde stadeholderne god handel.

- På Tadre Mølle er vi meget glade og taknemlige for den store interesse og opbakning, og vi tror og håber, at julemarkedet for langt de fleste af vores mange gæster har været en god oplevelse, trods den megen trængsel og alarm, siger Karin Gottfredsen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk