14. oktober 2019
Regnfrakker og gummistøvler præger billedet på Ledreborg Livsstilsdage. Og der er masser af folk, trods regnen, denne St. Bededag. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Regnfrakker og gummistøvler præger billedet på Ledreborg Livsstilsdage. Og der er masser af folk, trods regnen, denne St. Bededag. Foto: Jørgen Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Våd optakt - men folk strømmer til livsstilsdagene alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Våd optakt - men folk strømmer til livsstilsdagene alligevel
Lejre - 17. maj 2019 kl. 15:55
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods silende heldagsregn fredag er der rykind til Livsstilsdagene på Ledreborg i lejre, hvor over 200 udstillere har masser at byde på. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

arrow Læs også: 16.800 kom til livsstilsdagene

Og uanset vejret er opbuddet stort og varieret af alt fra smedejerns-gitre og havemøbler til blomster og planter, indbo og antik, billedmaleskole, Timm Valadimirs køkkenkursus og de lækreste fødevarer i alle afskygninger. Samt masser af oplevelser.

Godsejer på Ledreborg, John Munro fortæller, at det især er de gode, trofaste kunder, der kommer på den første dag af livsstilsdagene, uanset vejret.

- Og jo, vi har godt været klar over de seneste dage, at St. Bededag ville blive regnfuld. Jeg tror, vi får 15 mm regn. Man ved aldrig, når man planlægger, hvordan det danske sommervejr vil blive. Men de lover super godt vejr nu i weekenden. Og jeg synes, der er rigtigt mange mennesker allerede i dag, siger han.

Livsstilsdagene fortsætter lørdag-søndag kl. 10-17.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk