24. marts 2019
Mikkel Friis-Holm i færd med at sample chokolader i hjemmet i Rye. Nu har han igen-igen vundet guld ved VM i chokolade. Arkivfoto: Bjørn Armbjørn
Mikkel Friis-Holm i færd med at sample chokolader i hjemmet i Rye. Nu har han igen-igen vundet guld ved VM i chokolade. Arkivfoto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-guld igen til chokolademester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-guld igen til chokolademester
Lejre - 18. november 2018 kl. 14:49
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For sjette år i træk kommer chokolademester Mikkel Friis-Holm hjem med guld fra VM i chokolade, som fandt sted i lørdags i Firenze, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Hele 10 chokolader fra Friis-Holm Chokolade fik medaljer ved International Chocolate Awards 2018. I alt modtog han 11 priser, herunder en guldmedalje for bedste økologiske mælkechokolade.

- Det er vanvittig tilfredsstillende. Jeg har ikke skabt Friis-Holm Chokolade med en drøm om at køre en Ferrari og tjene en masse penge. Jeg har skabt det for at lave den bedste chokolade, man kan lave, både når det kommer til kvalitet og etik. Så det her er selvfølgelig endnu et kæmpe skulderklap, siger en stolt og lykkelig Mikkel Friis-Holm fra Firenze.

Friis-Holm Chokolade produceres i lokaler, der er tilknyttet Hvalsø Ældrecenter. Som Mikkel Friis-Holm understreger i en pressemeddelelse, er etik en central del af Friis-Holms tilgang til chokoladeproduktion. Forretningen skal ikke bygges på ryggen af børne- og slavearbejde i den tredje verden.

Friis-Holm er således medstifter af organisationen Direct Cacao, som arbejder for en mere ligeværdig samhandel med bønder i den tredje verden, der får en fair pris for deres kakaobønner.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk