14. april 2021
Et glimt fra starten til Stafet for Livet sidste år. Arkivfoto: Agnete Vistar
Et glimt fra starten til Stafet for Livet sidste år. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for Livet klar med flot program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for Livet klar med flot program
Lejre - 06. april 2021 kl. 10:26
Af Agnete Vistar

Stafet for Livet Lejre har et spændende program klar til den 12.-13. juni med mange guidede ture og interviews. Hovedbasen bliver Trekanten i Kirke Hyllinge.

Man har mulighed for at deltage ved at oprette sit eget hold på Stafetforlivet.dk/stafet/Lejre, eller tilmelde sig direkte på det åbne Lejrehold. Hensigten er at samle penge sammen til Kræftens Bekæmpelse.

Årets base bliver på Trekanten midt i Kirke Hyllinge, hvor der er velkomst den 12. juni klokken 11.00 med en åbningsceremoni. Her vil der blive holdt taler og sunget.

I løbet af dagen er der en række guidede ture, herunder ved Ryegaard i Dyrehaven (klokken 16.30), og til Egholm og Vellerup (klokken 11.15), og 23.30 nattetur til Kisserup. Samt guidede ture i lokalområdet ved Kirke Hyllinge.

Klokken 14 kommer adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker og holder tale online, og der er mærkesagsmøde om børn og unge online klokken 14.30, samt fighter interviews klokken 15.55 og 16.55.

Lysceremonien holdes 21.45 og sendes også online.

Midt om natten klokken 04 er der guidet tur i Lejreområdet med fugle på programmet, og søndag formiddag er der morgenmotion på Efterskolen Lindenborgs område samt guidet cykeltur (09.15) rundt om i Lejre med udgangspunkt fra Osted.

Der er afslutning 24 timer efter starten klokken 11 med tale ved formand for stafetten, Torkil Jørgensen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk