25. januar 2020
Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadig gang i stemmesedlerne: - Der er god stemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadig gang i stemmesedlerne: - Der er god stemning
Opdateret 26. maj 2019 kl. 17:44
Lejre - 26. maj 2019 kl. 17:41
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Europaparlamentsvalget er i fuld sving klokken 17 søndag eftermiddag, og i hallerne i Hvalsø strømmer folk stadig til stemmeurnerne.

En af de få til stede, der ikke er her for at stemme, er Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S). Han har stemt tidligere i sit eget område, men tager rundturen til de forskellige valgsteder.

- Jeg tager rundt til så mange valgsteder, som jeg kan nå. Det gør jeg for at fornemme stemningen og mærke valget. Og så er det jo altid hyggelit at møde en del af de borgere, som man er borgmester for. Dem, der lige er her, når man selv er her, fortæller Carsten Rasmussen.

Søndagens valg foregår i roligt tempo med en lind strøm af borgere, der vil stemme. Der er ikke meget kø, men det skyldes nok, at valget foregår på en søndag, så der er tid hele dagen for de fleste.

Ligesom på mange andre valgsteder valgte en del at møde præcis klokken 9 eller lidt før, så afstemningen var ordnet.

- Det virker til, at valgdeltagelsen er stor. Det er i hvert fald min fornemmelse - og hvad jeg hører indtil videre. Men der er nok heller ikke mange, der kommer mellem 19-20, som jeg har snakket med de valgtilforordnede om. Det skal da lige være dem, der sætter sig i sofaen og pludselig kommer i tanke om, at de mangler at stemme, siger Carsten Rasmussen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk