4. august 2021
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spritbilist i færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spritbilist i færdselsuheld
Lejre - 21. juli 2021 kl. 12:39
Af Ea Lykke Schausen

Om det var alkoholen, der var hovedårsagen til, at en 45-årig mand fra Kirke Såby sent tirsdag aften endte i et solouheld på Munkholmvej midt mellem Elverdamsvej og Sonnerupvej, vides ikke.

Den 45-årige var i hvert fald kraftigt påvirket af spiritus, da han klokken 22.51 kørte ind i et buskads på strækningen.
En politipatrulje kørte til stedet, og havde i første omgang besvær med at finde den forulykkede bil. Det fremgår af et uddrag af døgnrapporten.
De lokaliserede dog bilen et godt stykke inde i et skovområde. I nærheden fandt politiet også den formodede fører, den 45-årige mand, som var uskadt.

Da han var kraftigt påvirket af alkohol, blev han sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.
Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, der formodes at være sket, da den 45-årige af ukendte årsager havde mistet kontrollen over personbilen. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk