12. august 2020
Lørdag den 25. januar indbyder Hornsherreds Folkedansere til en hyggelig aften med spisning og dans i lange baner. Privatfoto
Lørdag den 25. januar indbyder Hornsherreds Folkedansere til en hyggelig aften med spisning og dans i lange baner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spisning og masser af dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spisning og masser af dans
Lejre - 13. januar 2020 kl. 18:07
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så bliver der igen mulighed for at få gang i dansebenene, når Hornsherreds Folkedansere afholder »legestue« på Kirke Sonnerup Skole lørdag den 25. januar.

Arrangementet starter med fællesspisning af den medbragte mad, hvorefter dansen starter klokken 19.30, og der fortsættes til klokken 23.30 - kun afbrudt af en pause, hvor der serveres kaffe/te og kage. Man skal selv medbringe al service.

I kaffepausen bliver der afholdt amerikansk lotteri med fine præmier. Det er foreningens faste leder, Jannie Mejer, der leder dansen, lige som det er foreningens faste musikere, der sørger for de lystige toner.

Alle er meget velkomne, og skulle der være spørgsmål til arrangementet, kan disse rettes til foreningens formand, Birthe Frydenlund, på telefon 4752 9443.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk