8. april 2020
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slingrede i bilen - ældre par havde intet spist i 13 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slingrede i bilen - ældre par havde intet spist i 13 timer
Lejre - 20. januar 2020 kl. 13:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet standsede sent fredag aften en bil på Holbækmotorvejen i vestlig retning i Lejre, efter de havde fået en melding om slingrende kørsel. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Det viste sig, at der sad et forvirret ældre ægtepar i bilen - føreren var en ædru 80-årig mand fra Lynge, og han havde sin 78-årige ægtefælle med som passager. Forvirringen var årsagen til, at manden havde kørt bilen usikkert, skønner politiet.

Begge oplyste, at de var kørt hjemmefra kl. ca. 09 om formiddagen og nu - klokken 21.30 - kunne de ikke finde hjem. Desuden havde ingen af dem fået hverken vådt eller tørt i den mellemliggende tid.

Politiet kørte parret til en fastfood-restaurant, så de kunne få lidt at spise. Bilen kørte politiet til en politistation, hvorfra ægteparret blev sendt hjem i en taxa.

Politiet havde underrettet hjemmeplejen i parrets hjemkommune om hændelsen, så en hjemmehjælper stod klar til at tage imod dem, da de kom hjem. Der er nu optaget rapport om hændelsen for at få klarlagt, hvorvidt den 80-årige mand fortsat opfylder betingelserne for at have et kørekort.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk