12. juli 2020
Kornerupgårds rosenhave er berømt for sit store flotte udbud og selve anlægget, der er bygget op af Bente Egelund. Arkivfoto: Agnete Vistar
Kornerupgårds rosenhave er berømt for sit store flotte udbud og selve anlægget, der er bygget op af Bente Egelund. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skøn berømt rosenhave åbner fire søndage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skøn berømt rosenhave åbner fire søndage
Lejre - 02. juni 2020 kl. 11:54
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af Danmarks smukkeste rosenhaver åbner for gæster på fire datoer i juni. Kornerupgaard på Ravnshøjvej 11 er en romantisk oase af blomster og natur, som er bygget op af Bente Egelund gennem årene. Her kan man lade sig beruse af duft og farver.

Af sundheds- og sikkerhedsmæssige hensyn vil der i år ikke blive serveret kaffe og the. Besøgende er dog velkomne til selv at medbringe kaffe/the samt kage, som kan nydes på græsplænen. Husk tæpper til at sidde på.

Rosenhaven blev anlagt i 2009 og skråner mod Kornerup Sø. I haven ses cirka 600 roser fordelt mellem historiske roser, engelske roser og moderne roser.

Der er åbent tre søndage - den 7., 14., 21. og 28. juni, alle tre dage klokken 14-17. Hunde ingen adgang. Det koster 40 kroner at komme ind i haven for voksne, børn er gratis. Der er parkering på gårdspladsen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk