22. september 2020
Lejre Høstfestival fandt lørdag sted i en helt anderledes og meget decimeret udgave af sig selv. Men ikke desto mindre med glade ansigter på stribe. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Lejre Høstfestival fandt lørdag sted i en helt anderledes og meget decimeret udgave af sig selv. Men ikke desto mindre med glade ansigter på stribe. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: En helt anderledes høstfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: En helt anderledes høstfestival
Lejre - 13. september 2020 kl. 08:11
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var mildt sagt en noget anderledes Lejre Høstfestival, der lørdag fandt sted ved og i Domus Felix. Grundet restriktioner i forhold til coronavirussen, så var dagen delt op i tre blokke, hvor man skulle booke billet til. Det var stadig gratis, men det var for at holde styr på antallet af deltagere.

- Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at stable dette arrangement på benene. Og det er min opfattelse, at folk her er rigtig glade, lyder det fra Kirsten Løffler Reich fra foreningen Lejre Høstfestival.

I den første blok bød Futureland på et lokalpolitisk folkemøde og debat, hvor syv kommunalpolitikere var mødt op. Anden blok bød på teater på børnescenen, mens Lars Bom i tredje blok kom forbi til smagsprøver på hans forestilling »Kærlig Hilsen H.C. Andersen«.

Undervejs stod teatergruppen Dansk Rakkerpak for lov og orden som »De skøre strømere«, der sørgede for afstand og forholdsregler, mens Trio Karan flere gange optrådte med musik.

- Alt i alt er vi meget tilfredse. Vi valgte at holde arrangementet, da vi gerne ville »udfordre« coronavirussen og vise, at vi godt kan holde et arrangement, hvor alle regler overholdes. Folk vil det rigtig gerne, for Lejre Høstfestival er et sted at socialisere sig. Det styrker sammenholedet og fællesskabet, fortæller Kirsten Løffler Reich.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk