23. oktober 2021
Så er starten gået fra Kirke Hyllinges gadekær. Foto: Torben Olsen
gallery icon

Se billedserie

Så er starten gået fra Kirke Hyllinges gadekær. Foto: Torben Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Hele byen af huse da 26 deltagere jernede rundt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Hele byen af huse da 26 deltagere jernede rundt på cykel
Lejre - 10. september 2021 kl. 08:53
Af Agnete Vistar

Et af årets højdepunkter i Kirke Hyllinge er Sponsorløbet - en kær tradition, som bringer mange folk af huse hver gang, det holdes i forrygende hast på en cykelrute gennem byen.

Bare en time varer det, og det er jo byens folk, der jerner rundt på cykel og dermed tjener penge ind til KHIF Badmintons ungdom, så de er kendt af mange.

Kirke Hyllinge Badminton afholdte for 18. gang løbet med gadekæret som omdrejningspunkt, og det skete torsdag aften i det dejligste, lune sensommervejr, så det gode humør spredte sig ud over byen. I år 26 cykelryttere deltog - lige fra badmintonspillere til trænere, forældre og venner af klubben.

Cykelruten er en rundstrækning fra gadekæret til Vinkelvej, Løvkjærgaardsvej, Stationsvej, Bygaden og tilbage til gadekæret, cirka en kilometer, og så gælder det om at cykle så mange runder, man kan på en time. Cykelrytterne har selv været ude at finde sponsorer, som kan vælge at give et beløb pr. kørt om gang, eller et engangsbeløb.

Som det er sket så mange gange før, var det igen i år Susanne Karlsen, der fik flest sponsorer samlet - hele 16, og hun cyklede også mest ind, lige over 7.000 kroner.

- Jeg kørte ikke lige så mange penge ind, som jeg plejer, men det var stadig godt. Og det var en dejlig aften, hvor der var rigtigt mange mennesker, der blev hængende og spiste og fik en øl eller sodavand. det så vi, da vi gik og ryddede op, fortæller Susanne Karlsen.

Se mere i Dagbladet Roskilde torsdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk