18. december 2018
På dette billede ser man de syv udstykninger skraveret vest for Lyndby Rådhus. Politikerne ønsker højst seks, som skal være mindst 700 kvadratmeter store. Lejre Kommunes materiale
På dette billede ser man de syv udstykninger skraveret vest for Lyndby Rådhus. Politikerne ønsker højst seks, som skal være mindst 700 kvadratmeter store. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sag om rådhus sendt tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sag om rådhus sendt tilbage
Lejre - 12. april 2018 kl. 10:31
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En sag om den kommende lokalplan for rådhuset i Lyndby er sendt tilbage til forvaltningen i Lejre Kommune af politikerne i teknik- og miljøudvalget, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Politikerne ønsker, at parcellerne ved rådhuset skal være minimum 700 kvadratmeter. Men der er lagt op til 20 lejligheder i rådhusets og syv parceller i forvaltningens første oplæg til igangsættelsen af arbejdet med en lokalplan. Og det bliver for mange. Tre af parcellerne er kun på 620-625 kvadratmeter, én på 641 og resten lige under 700 kvadratmeter.

- Vi er enige om i udvalget, at parcellerne skal være minimum 700 kvadratmeter. Ifølge købsaftalen skal parcellerne være ca. 700 kvm, og vi mener, der højst kan udstykkes seks parceller, siger Ivan Mott (EL), formand for teknik- og miljøudvalget.

På et borgermøde i februar var der massiv utilfredshed med udstykningen af parceller på den ret stejle skrænt fra rådhuset og op mod Hornsherredvej. Flere af de 110 fremmødte borgere pegede på, at der højst kan være fire grunde, og at de virker mast, små og ingen sol vil få.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk