15. februar 2019
Vestegnens Politi foretager en st?¶rre aktion, hvor b??de f?¶rdsel, bande mv indg??r
Vestegnens Politi foretager en st?¶rre aktion, hvor b??de f?¶rdsel, bande mv indg??r
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røver truede personale med hammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røver truede personale med hammer
Lejre - 15. januar 2018 kl. 13:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røveriforsøget mod Dagli' Brugsen i Gevninge havde mere alvorlig karakter end vi skrev på sn.dk fredag, ifølge politiets nyeste oplysninger.

Politiet var fredag aften massivt til stede i Gevninge, hvor de forgæves ledte efter en lille mand, der havde truet personalet i Dagli'Brugsen i Gevninge med en hammer.

Ifølge DAGBLADET Roskilde mandag meldte personalet kl. 20.15, at en røver netop var flygtet fra stedet. Han havde forinden overrumplet en medarbejder ved bagindgangen og var derefter lykkedes med at komme ind ad personaleindgangen, hvor han truede de øvrige medarbejdere med en hammer. Det lykkedes dem dog at tage hammeren fra manden, der flygtede fra stedet til fods.

Trods eftersøgningen med politihunde lykkedes det ikke at finde manden, der beskrives som 160-165 cm, almindelig bygning, maskeret for ansigtet og iført hvid hættetrøje med lynlås, sorte bukser og grå sko. Han talte dansk og bar handsker.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk