27. januar 2021
Sådan kommer Elverbakkens boliger til at se ud - på facaderne er de beklædt med varmebehandlet fyrretræ. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Sådan kommer Elverbakkens boliger til at se ud - på facaderne er de beklædt med varmebehandlet fyrretræ. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsegilde: Der er lidt eventyr over det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsegilde: Der er lidt eventyr over det
Lejre - 02. december 2020 kl. 06:48
Af Agnete Vistar

35 nye almene, bæredygtige boliger blev tirsdag fejret med rejsegilde, højt humør, pølser, drikkelse, taler og - ja - en hel del mudderpløre.

Når man tænker på navnet Elverbakken, er der lidt eventyr over det, som borgmester Carsten Rasmussen (S) sagde i sin tale. Og noget af byggeriet er undervejs skudt op i højt solskin.

Men der har også været temmelig typisk dansk vejr hen ad vejen, og på et tidspunkt gik håndværkere og repræsentanter for aktørerne i byggeriet rundt i et plørehul derude, hvor eventyrboligerne blev bygget. Noget af en udfordring for alle, ikke mindst håndværkerne, som bygger boligerne.

Sådan var det ærligt talt også tirsdag, hvor der ellers var fest for håndværkerne. Men mudderet ødelagde nu ikke nogens gode humør. De 35 boliger, som bliver i forskellige størrelser - fra 50 kvadratmeter til 115 - bliver bygget; det skrider nu planmæssigt fremad, og den 15. juni flytter alle de nye kommende beboere ind.

Hvalsø Boligselskab er bygherre, og formanden Bettina Hinrichsen fortæller, at boligselskabet har i alt 3000 aktive boligsøgende på deres liste.

Der er stor interesse for Elverbakkens kommende lejligheder, men der åbnes først op for boligsøgende tre måneder før indflytning.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk