25. maj 2019
Preben Lund, tidligere formand for Lejre Erhvervsforening, blev 69 år. Privatfoto
Preben Lund, tidligere formand for Lejre Erhvervsforening, blev 69 år. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Preben Lund er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Preben Lund er død
Opdateret 13. maj 2017 kl. 15:50
Lejre - 13. maj 2017 kl. 13:50
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Preben Lund, tidligere formand for Lejre Erhvervsforening, Jagtforeningen Lejre og indehaver af firmaet PL Consult, døde torsdag. Han blev 69 år. Han boede i Øm i Lejre Kommune, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Preben Lund sov stille ind efter et svært sygdomsforløb. Han døde af hudcancer.

Preben Lund var uddannet som civiløkonom. Firmaet PL Consult har han haft i 20 år. Hans ekspertise bestod især i at understøtte afsættersiden for kunderne - reklame, iværksætter- og eksportrådgivning, og han hjalp blandt andet firmaer med at blive solgt. Før han blev selvstændig var han blandt andet produktchef på Holmegaard Glasværk.

Gennem 14 år var han formand for Lejre Erhvervsforening; et hverv han gik op i med liv og sjæl. Han fik mange medlemmer med i foreningen, ikke mindst i kraft af hans store personlige engagement. Han sikrede medlemmerne gode oplevelser gennem de mange arrangementer, han fik i stand, og opbyggede en levende kontakt med lokalsamfundet, hvor han var en kendt og meget respekteret profil.

Preben Lund var også formand for Jagtforeningen Lejre gennem en årrække. Han lagde stor vægt på etisk baseret jagt.

Efter års træning opnåede han at få det sorte bælte i jujitsu. I Viby IF Jujitsu Klub arbejdede han sig op igennem de forskellige bælte-grader, og med ekstra træning i klubber i Birkerød, Farum og Roskilde lykkedes det ham at nå det sidste stykke til det eftertragtede sorte bælte.

Han efterlader ægtefællen Margrethe Gade, og to voksne børn, Mette og Christian, samt to børnebørn. Bisættelsen finder sted fra Glim Kirke fredag den 19. maj klokken 14.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk