20. september 2019
Der var stort rykind i går eftermiddags til Ole Falcks reception, og mange beundrede museets nyerhvervelse, Saab Draken-flyet. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der var stort rykind i går eftermiddags til Ole Falcks reception, og mange beundrede museets nyerhvervelse, Saab Draken-flyet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvældende rykind til Falcks reception

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvældende rykind til Falcks reception
Lejre - 08. juni 2016 kl. 09:55
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Direktør og godsejer Ole Falck, Egholm Slot strålede som en sol under sin 70 års dag tirsdag eftermiddag, hvor det strømmede til med hundreder af gæster på Egholm Museum. Og hvor hans nye Draken jetjager blev indviet. Det skriver DAGBLADET roskilde onsdag.

Den røde løber var rullet frem, flagene vejede i den friske sommerluft, og uden for stod den berømte russiske tank og to amerikanske jeeps fra 2. Verdenskrig.

Stemningen var, som den skulle være. Og fødselaren selv stod i døråbningen til Egholm Museum og hilste på hver og én, der kom for at fejre hans 70 års dag og opleve hans Draken kampfly blive indviet.

Det blev en travl opgave, for det strømmede til med hundredvis af mennesker. Og det blev ved. Bilerne hobede sig op alle tænkelige steder i omegnen af Egholm Slot. Ole Falck var helt rørt:

- Jeg synes, det er fantastisk, at så mange er kommet, og at de har kunnet afse tid til at gøre dagen festlig for mig, og samtidigt se det danske flyvevåbens Draken kampfly blive indviet, sagde han i et kortvarigt roligt øjeblik til Dagbladet.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk