28. februar 2020
Dette er den nye planskitse, som høringsberettigede skal tage bestik af i den kommende høringsperiode. Engklyngerne ses mod vest (tv.) Lejre Kommunes materiale
Dette er den nye planskitse, som høringsberettigede skal tage bestik af i den kommende høringsperiode. Engklyngerne ses mod vest (tv.) Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt forslag: Degnejorden ændres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt forslag: Degnejorden ændres
Lejre - 12. september 2019 kl. 12:03
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For anden gang skal et forslag til en lokalplan for den fremtidige bebyggelse på Degnejordens attraktive areal nu igennem det politiske system i Lejre Kommune. Og efter en lang række indsigelser er der visse, markante ændringer på vej, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Protesterne mod for mange huse og for stor tæthed i bebyggelsen er ikke taget ad notam, så der er stadig mulighed for op til 95 boliger. Til gengæld fordeles boligerne nu på en ny måde, idet én af de østlige »gårdklynger« sløjfes, mens der i stedet placeres et tilsvarende antal boliger i det vestlige område, kaldet engklyngerne.

De fem engklynger kan således blive noget mere tæt bebyggede end før. Med op til syv boliger i den enkelte engklynge vil der blive maks 35 boliger vest for stien.

Politikerne fastholder også muligheden for at bygge i 6,5 meters højde, typisk rækkehuse eller dobbelthuse; dog kan der kun bygges i ét plan i randbebyggelsen.

Se også DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk