19. april 2019
Et vue ud over shelterpladsen, som nu står klar til overnatning. Nationalparken står bag anlægget af den nye plads. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Et vue ud over shelterpladsen, som nu står klar til overnatning. Nationalparken står bag anlægget af den nye plads. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny shelter- og bålplads indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny shelter- og bålplads indviet
Lejre - 24. september 2018 kl. 11:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt shelter står nu færdigbygget ved Skibssætningen i Gl. Lejre, klar til forbipasserende, der ønsker overnatning, vand eller et sted at spise madpakke. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Søndag eftermiddag blev pladsen indviet med et arrangement, som Nationalpark Skjoldungernes Land stod for ved Skibssætningen og grusgraven, og mange var mødt frem for enten at deltage i ceremonierne eller hygge sig på bålpladsen. Her fortalte Trine Lindhardt-Roux historier fra fortiden i Lejre, mens der blev hygget med snobåd ved det tændte bål.

Gl. Lejre er knudepunkt for både Munkevejen, Gudernes Stræde og Skjoldungestierne. Med den nye shelterplads har Nationalpark Skjoldungernes Land skabt en tiltrængt overnatningsmulighed langs Skjoldungestierne.

Se også DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk