17. juni 2021
Vejdirektoratet arbejder ikke i myldretiden på Holbækmotorvejen, men mest sen aften og nat.
Vejdirektoratet arbejder ikke i myldretiden på Holbækmotorvejen, men mest sen aften og nat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny klimavenlig asfalt lægges på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny klimavenlig asfalt lægges på motorvejen
Lejre - 07. juni 2021 kl. 06:47
Af Agnete Vistar

I de kommende to uger lægger Vejdirektoratet ny klimavenlig asfalt på cirka fire kilometer af rute 21, Holbækmotorvejen ved Sonnerup i retning mod Holbæk.

Den gamle belægning fræses først af. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Arbejdet vil på hverdage bliver udført som aften- og natarbejde. Der bliver ikke arbejdet i følgende tidsrum: Mandage til torsdage mellem kl. 05.00-18.30, fredage mellem kl. 05.00-19.00, lørdage mellem kl. 09.30-17.00 og søndage mellem kl. 09.30-19.30.

I arbejdsperioderne ledes den vestgående trafik over i østgående spor med ét farbart spor i begge retninger. Fra- og tilkørselsrampe 16 (Kr. Sonnerup i vestgående retning) vil være spærret i arbejdsperioderne.

I motorvejskryds Holbæk i vestgående retning vil rute 23 Kalundborgmotorvejen være spærret i arbejdsperioderne. I arbejdsperioderne bliver der omkørselsrute til Kalundborgmotorvejen (rute 23) via Holbækmotorvejen (rute 21) frakørselsrampe 19 Holbæk C, Ringstedvej og tilkørselsrampe 2 Kvanløse.

Der vil være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal regne med længere rejsetid. I de perioder, hvor der ikke arbejdes, er der åbent for trafik i fuldt omfang. Der køres dog i perioder på fræset eller uafstribet overflade. Derfor vil der være nedsat hastighed på strækningen.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte påføre naboerne og trafikanterne. Arbejdet er vejret, og det kan derfor ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrforhold.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk