23. oktober 2019
48 børn deltager i Kirke Hyllinge IFs fodboldskole, der blot afholdes for anden gang i klubbens historie. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

48 børn deltager i Kirke Hyllinge IFs fodboldskole, der blot afholdes for anden gang i klubbens historie. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fodboldsatsning har kæmpe succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fodboldsatsning har kæmpe succes
Lejre - 10. juli 2019 kl. 08:35
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Husk at tage noget at drikke!, lyder det fra trænerne her på denne varme sommerdag i Kirke Hyllinge. Vi er på fodboldbanerne, hvor Kirke Hyllinge IF for blot anden gang i klubbens historie afholder en fodboldskole.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er en del år siden, at vi sidst afholdt en fodboldskole i Kirke Hyllinge, så nu ville vi prøve det igen. Vi har startet lidt i det små og valgt en mindre version med 48 unge fodboldspillere, da vi ligesom ville teste varen og se, hvor mange, der ville deltage, siger Henrik Clemensen, der er træneransvarlig for DBU fodboldskolen i Kirke Hyllinge i denne uge.

Solen skinner ned fra en næsten skyfri himmel på de glade fodboldspillende børn, og temperaturen nærmer sig for alvor sommergrader. Der er helt og aldeles udsolgt på fodboldskolen, hvor flere har stået på venteliste. Så fodboldskolen har vist sig populær, selvom den er havnet i samme uge som fodboldskolen i Hvalsø.

- Vi betragter det her som en kæmpe succes, der er virkelig sjovt. Vi gør det igen til næste år, det er der absolut ingen tvivl om. Nu er vi kommet på landkortet og næste gang skal det gerne være større - måske dobbelt så stor, fortæller Henrik Clemensen.

Det er hele klubben, der tydeligvis bakker op om arrangementet, hvor der er madforplejning til 30 kroner pr. dag. Så bliver der serveret varm mad, gratis saftevand og frugt.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk