18. august 2019
- Vi arbejder med et efterslæb og har et skarpt øje rettet mod området for sagsbehandlinger med børn og unge, siger Thomas Bisgaard, formand for Udvalg for Børn & Ungdom. Privatfoto
- Vi arbejder med et efterslæb og har et skarpt øje rettet mod området for sagsbehandlinger med børn og unge, siger Thomas Bisgaard, formand for Udvalg for Børn & Ungdom. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nogle børnesager halter fortsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nogle børnesager halter fortsat
Lejre - 05. august 2018 kl. 09:46
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune er fortsat ikke på omgangshøjde med sagsbehandlingen i Center for Børn, Unge og Familie. Det viser den ellers positive revision fra firmaet PvC i forbindelse med kommunens årsrapport fra 2017, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Området har en mindre årrække været kommunens akilleshæl, siden området for specialbørn helt kollapsede for nogle år siden og området måtte restruktureres fra bunden. Det er slagskyggen fra den gang, der stadig fornemmes, omend der er færre fejl i sagsbehandlingerne i dag.

- Vi har meget stærk opmærksomhed rettet mod sagsbehandlingen på området. Vi beder løbende om at blive orienteret om sager, statistik og de fejl, der måtte findes. Vores udvalg er forholdsvis nyt, så det er svært for mig at måle udviklingen i forhold til tidligere. Men jeg kan sige, at vi får oplysninger hvert eneste møde, vi holder i Udvalg for Børn & Ungdom, siger formanden for Udvalg for Børn og Unge, Thomas Bisgaard (R).

- Vi har stor opmærksomhed rettet mod, at den borgerservice, vi yder til børn og unge, der har det svært, skal blive bedre. Den oplevede kvalitet af den service, de har ret og krav på at få, skal løftes, fastslår udvalgsformanden.

Se mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk