13. maj 2021
Et tip første politiet på sporet af et skunklaboratorium i en mindre by nord for Osted. Arkivfoto
Et tip første politiet på sporet af et skunklaboratorium i en mindre by nord for Osted. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkohund afslørede skunklaboratorium efter tip

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkohund afslørede skunklaboratorium efter tip
Opdateret 15. april 2021 kl. 11:05
Lejre - 15. april 2021 kl. 10:43

Onsdag formiddag klokken 10.25 kørte en patrulje med en narkohund fra Midt-og Vestsjællands Politi forbi en adresse i en mindre by nord for Osted. Her havde politiet havde fået et tip om et muligt skunklaboratorium på stedet.

Da politipatruljen ankom til stedet, var der ingen personer ved huset, men narkohunden fik hurtigt færten af narkotika via en udluftningskanal. Patruljen besluttede derfor at undersøge stedet nærmere.

Ejeren af ejendommen blev kontaktet og kom til stedet, og det viste sig at hundens næse havde haft ret. I huset var et skunklaboratorium med 76 skunkplanter og 500 gram færdigproduceret skunk. Politiet anholdt og sigtede stedets ejer, en 43-årig mand, for narkobesiddelse med henblik på videresalg. Han blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling.

Hashplanter og skunk blev beslaglagt med henblik på nærmere undersøgelse og senere konfiskation. Planterne blev vejet og omregnet til at udgøre 2166 gram færdigt skunk. Politiet beslaglagde desuden skunklaboratoriet i form af vækstlamper, ventilation, vandingssystem og gødning, som vil blive destrueret, når sagen er afgjort. Den 43-årige accepterede beslaglæggelserne.

Den 43-årige mand blev ikke varetægtsfængslet, men løsladt senere på dagen. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk