5. august 2021
Hvalsø Skole kan se frem til over 1,9 mio. kroner hen over de næste tre år, der skal bruges til erfaringer i en legende adgang til teknologi. Arkivfoto: Agnete Vistar
Hvalsø Skole kan se frem til over 1,9 mio. kroner hen over de næste tre år, der skal bruges til erfaringer i en legende adgang til teknologi. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionbeløb til skole - fokus på leg og teknologi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionbeløb til skole - fokus på leg og teknologi
Lejre - 18. juli 2021 kl. 08:08
Af Agnete Vistar

Hvalsø Skole er én af 12 skoler i landet, der nu får et stort millionbeløb at gøre godt med, når de deltager i projektet Play@Heart.

Dette projekt er udviklet i samarbejde mellem landets seks professionshøjskoler, og er støttet af LEGO Fonden. Og ansøgningen om at være med i projektet er imødekommet. Projektperioden er de kommende tre skoleår, hvor der samlet vil blive udbetalt tilskud til Hvalsø Skole på 1.918.000 kroner.

Projektet skal opbygge kapacitet blandt professionelle på skolen. Hensigten er at understøtte børns nysgerrige og undersøgende tilgang til verden gennem leg.

Og målet er at udvikle en pædagogisk og organisatorisk praksis, som netop fokuserer på legende tilgange til læring hos elever, pædagogisk personale, skoleledelse og forvaltning.

Play@Heart projektet fokuserer således på, at børns leg og konstruktion med teknologi er det, der skal bane vejen for, at de kan begå sig i en digitaliseret verden.

En vigtig del af projektet er at sprede dets resultater i hele kommunen og på alle skoler. Så det handler ikke kun om Hvalsø Skole. Forvaltningen får en central rolle i projektet.

Play@Heart er det nyeste initiativ under Playful Learning-programmet, som skal undersøge samspillet mellem børns kreative leg med digitale teknologier, læring og udvikling.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk