27. marts 2019
Her på ejendommen Gevninge Overdrev 7 er der nu givet en landzonetilladelse til, at TDC kan rejse en 36 meter høj mast. Lejre Kommunes materiale
Her på ejendommen Gevninge Overdrev 7 er der nu givet en landzonetilladelse til, at TDC kan rejse en 36 meter høj mast. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mast på 36 meter i nationalparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mast på 36 meter i nationalparken
Lejre - 07. juli 2018 kl. 07:09
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TDC har fået en landzonetilladelse til at rejse en 36 meter høj gittermast på ejendommen Gevninge Overdrev 7, der ligger sydvest for Gevninge, ude i det åbne land øst for Abbetved. Antennemasten kommer til at stå i Nationalpark Skjoldungernes Land, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Fire politikere i Lejre Kommunes teknik- og miljøudvalg - Jens K. Jensen og Chr. Fjeldsted Andersen (begge V), Martin Stockholm (S) og Bjørn Lykke Sørensen (K) har taget beslutningen om at give grønt lys, mens Ivan Mott (EL) mener, at man burde finde andre muligheder for mobildækning.

Masten rejses på en række vilkår. Blandt andet skal den afskærmes med beplantning forneden; det samme gælder for to teknikskabe. Desuden skal den stilles til rådighed for andre operatører udover TDC.

Masten er til mobiltelefoni og mobil-bredbånd.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk