5. juni 2020
Verdensmesteren i landevejscykling, Mads Pedersen i fuld fart ned ad Ledreborg Allé i sin regnbuefarvede VM-trøje. Han har tidligere boet i Lejre by, nærmere bestemt Åvang. Foto: VisitFjordlandet
gallery icon

Se billedserie

Verdensmesteren i landevejscykling, Mads Pedersen i fuld fart ned ad Ledreborg Allé i sin regnbuefarvede VM-trøje. Han har tidligere boet i Lejre by, nærmere bestemt Åvang. Foto: VisitFjordlandet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mads P i fuld cykelsprint: Verdensmester optræder i Tour de France-film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads P i fuld cykelsprint: Verdensmester optræder i Tour de France-film
Opdateret 18. maj 2020 kl. 12:30
Lejre - 18. maj 2020 kl. 11:59
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verdensmesteren i landevejscykling, den professionelle rytter fra Trek-Segafredo-mandskabet, Mads Pedersen, er hovedpersonen i en film, som VisitFjordlandet netop har skudt. Mads Pedersen boede indtil for nylig i Åvang i Lejre by.

Filmen, der blandt andet viser Mads Pedersen i sin VM-regnubuetrøje i fuld fart ned ad Ledreborg Allé og ved Roskilde Domkirke, skal bruges som optakt til Tour de France næste år. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Optaktsfilmen med Mads Pedersen bliver lanceret til august i forbindelse med Tour de France 2020 og er »en fantastisk mulighed for at vise hele verden, hvad Fjordlandet har at byde på«, fortæller projektchef for VisitFjordlandet, Thomas Mahler:

Mads Pedersen bor i dag i Holbæk, men har blandt andet tidligere boet i Lejre by, nærmere bestemt Åvang. Han ser også meget frem til sommeren 2021:

- Jeg glæder mig utrolig meget at se den færdige film og ikke mindst til at køre Grand Depart i Fjordlandet næste sommer. Det er helt specielt, at ruten går igennem mit eget nærområde, siger Mads Pedersen.

Se mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk