26. oktober 2021
Når der kommer så mange, som her ved en slotskoncert på Ledreborg, forstår man hvor vigtig Lejre Støtteforenings rolle er, når de dirigerer biler på plads til parkering. Arkivfoto: Thomas Olsen
Når der kommer så mange, som her ved en slotskoncert på Ledreborg, forstår man hvor vigtig Lejre Støtteforenings rolle er, når de dirigerer biler på plads til parkering. Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale frivillige skal ind og assistere ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale frivillige skal ind og assistere ved EM
Lejre - 11. juni 2021 kl. 11:46
Af Agnete Vistar

Lejre Støtteforenings ildsjæle skal assistere i forbindelse med de kommende EM-kampe i fodbold i Parken.

Det drejer sig om et arrangement for DBU's gæster før kampene - ca. 250 gæster pr. gang - i et telt placeret ved DBU København, tæt på Svanemøllen station. Og det kommer til at ske lørdag 12. juni, torsdag den 17. juni og mandag den 21. juni, hvor 10 frivillige fra støtteforeningen står til rådighed, før selve kampene afvikles.

- Vi skal klargøre området, kontrollere coronapas ved ankomst, skænke fadøl og hjælpe til undervejs og til slut, fortæller Jørgen Fangel Jensen fra støtteforeningens bestyrelse.

- Det bliver en blanding af godt 30 unge, forældre og ældre fra foreningen, som tager af sted og hjælper - 10 frivillige hver dag de tre dage, hvor der spilles EM-kampe. Vi tjener gode penge til ungdomsarbejdet i en række foreninger i og omkring Lejre, fortæller Jørgen Fangel Jensen, én af ildsjælene i bestyrelsen.

Det har dog ikke været helt nemt at få frivillige til at stille op.

- Det har været lidt forstemmende, at ikke flere har haft lyst til at støtte ved at stille op. Det er ikke blevet nemmere at rekruttere. Måske har det noget med corona at gøre, men vi erfarer, at der skal gøres mere og mere for at få folk til at stille op. Vi er dog godt 30 nu, som vi skal være, siger Jørgen Fangel Jensen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk