26. marts 2019
Det her er da fantastisk - masser af æg at finde i hønsehusene! Børnene nød Åben Hønsegård dagen tirsdag på Engskelgården. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Det her er da fantastisk - masser af æg at finde i hønsehusene! Børnene nød Åben Hønsegård dagen tirsdag på Engskelgården. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille æggefirma: Sunde høns der lever livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille æggefirma: Sunde høns der lever livet
Lejre - 08. august 2018 kl. 12:05
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rikke Johansen har 200 høns, der går under frugttræer, støvbader og har et godt liv. Engskel Naturæg, hedder Rikkes lille firma, der holdt åben hønsegård tirsdag.

Hønsene og Rikke Johansen kan man møde på Engskelgård nær Rorup, og der kom mange forældre med børn, der syntes det var rigtig sjovt at gå på opdagelse i hønsehusene og finde alle de æg, hønsene havde lagt.

Det var Foreningen for Hjemmepassede Børn, der havde arrangeret dagen - en forening, som Rikke selv er medlem af. Hun går hjemme med den yngste datter Ingrid på to år.

- Jeg har fundet en måde at gå hjemme med Ingrid, samtidigt med at jeg har mit lille firma, Engskel Naturæg. Jeg dannede firmaet i november sidste år og har bygget det op, stille og roligt, i takt med at der er kommet flere kunder, fortæller Rikke Johansen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk