6. marts 2021
Masser af musik og oplevelser og så er der dømt havefest ved Ledreborg Slot den 28.-29. august. Foto: Come2Live
gallery icon

Se billedserie

Masser af musik og oplevelser og så er der dømt havefest ved Ledreborg Slot den 28.-29. august. Foto: Come2Live
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledreborg inviterer til kæmpe havefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledreborg inviterer til kæmpe havefest
Lejre - 23. februar 2021 kl. 14:45
Af Britt Nielsen

Tonen til en skøn fest er slået an, når Come2Live den 28.-29. august inviterer til slotskoncert i parken ved Ledreborg Slot. Der er lagt op til fællessang og stoledans under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottet. På Come2Live er der lagt vægt på

den gode musik, et levende og unikt miljø, fællesskab og hygge.

På programmet er Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Carl Emil Petersen, Patrick Dorgan, Aura Dione, Sko/Torp, Fenja og AMEA. Derudover er The X Orchestra med til at sætte de musikalske rammer for anden halvdel af koncerterne.

Som noget nyt byder Come2Live nu også søndagen velkommen i slotsparken. Her kan man bruge en eftermiddag i selskab med Mads og A-holdet med dilemmaer, som publikum selv har stillet, samt Annika Aakjær og de to P4-værter Milling & Molbech, der sammen med Jan Glæsels 15-personers orkester tager publikum med bagom bandet Earth Wind & Fire med deres funkshow, Let's Groove.

Corona-seating
For at imødekomme en sommer, der med stor sandsynlighed stadig er præget af Corona, har Come2Live valgt at nedskalere antallet af publikummer til 1500. Pladserne inddeles i tre zoner med fem sektioner i hver (A-E). Hver sektion indeholder 100 unummererede siddepladser, og publikum køber altså billet til den sektion, de ønsker at sidde i.

- Det vigtigste for os er, at publikum føler sig trygge ved at komme til vores koncerter. Derfor har vi udviklet et koncept, som vi tror og håber på, at vi kan få lov til at gennemføre hen over sommeren, siger Kristian Gislason, direktør hos futurelive, der står bag Come2Live.

Billetter kan købes som separate dagsbilletter eller samlet med rabat.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk