27. maj 2020
Skoleleder Lars Hanssons hilser på en gruppe lokale børn. Foto: VerdensKlasse
gallery icon

Se billedserie

Skoleleder Lars Hanssons hilser på en gruppe lokale børn. Foto: VerdensKlasse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Leder og lærere på besøg i Kenya

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder og lærere på besøg i Kenya
Lejre - 22. oktober 2019 kl. 08:21
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lars Høgstedt Hansson, der er skoleleder på Hvalsø Skole, er sammen med to lærere fra skolen - Annika Vernie Orsholt og Rikke Bøhm Madsen - rejst til Kenya på en inspirationsrejse med Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningsprojekt, VerdensKlasse.

- Vi er taget afsted for at lave en partnerskabsaftale med den lokale pigeskole med henblik på at lave udveksling af lærere og elever, siger Lars Høgstedt Hansson, skoleleder på Hvalsø Skole, til DAGBLADET Roskilde.

Lørdag morgen fløj de tre repræsentanter fra Københavns Lufthavn til Nairobi i Kenya, inden de søndag tog en tur til den globale højskole ved Mount Kenya.

Mandag er deltagerne blevet undervist i kenyansk kultur og historie, og de har været rundt og hilse på lokale familier, som bor i lerhytter og naturligt nok under ganske andre forhold end derhjemme. Deltagerne har stillet spørgsmål til de lokale familier for at blive klogere på deres hverdag. Tirsdag skal Hvalsø Skole mødes med deres partnerskole Daraja Academy.

- Det personlige møde er afgørende, når vi gerne vil skabe en relation, som vi håber bliver tæt og gavnlig for begge pater. At sende mails er en ting, men det er noget helt andet at se hinanden i øjnene, siger Lars Høgstedt Hansson.

Formålet med turen er at afsøge mulighederne for samarbejde og partnerskaber med kenyanske skoler og andre institutioner med henblik på engang i fremtiden at have elever med på en global studietur til Kenya.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk