22. juni 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde i rød Porsche kørte 12-årig pige ned: Nu er der nye oplysninger i sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde i rød Porsche kørte 12-årig pige ned: Nu er der nye oplysninger i sagen
Lejre - 18. januar 2019 kl. 09:17
Af Christina Ledertoug

Den VW Golf, som kvinden flygtede i, efter hun havde påkørt en 12-årig pige, der brækkede benet, havde tyske nummerplader påsat.

arrow Læs også: Kvinden i den røde Porsche mødte endnu engang ikke op

Det oplyser Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt og Vestsjællands Politi, til sn.dk.

Kvinden kørte i en rød Porsche ad Elverdamsvej i nordøstlig retning, hvor hun ramte pigen, der blev slynget op på forruden af bilen og herefter ned på jorden.

- Vi har talt med flere vidner på stedet, og de har kunnet fortælle, at den bil, som kvinden flygtede i, var behæftet med tyske nummerplader, siger Charlotte Tornquist til sn.dk.

Vidner har også oplyst, at den røde Porsche og Golfen i et stykke tid inden uheldet har kørt sammen, så det er politiets formodning, at kvinden og den mandlige fører af Golfen kender hinanden.

- Vi har Porsche inde til undersøgelser og arbejder videre med de vidneudsagn, som vi har fået, men vi har endnu ikke kunne afhøre eller sigte nogen, siger Charlotte Tornquist.

Nummerpladerne på den røde Porsche stammer fra en Golf stjålet i Nordsjælland aften forinden.

Og da den bil, som kvinden flygtede i var en Golf, er en af det politiets teorier, at der kan være tale om den samme Golf, der eventuelt har fået tyske nummerplader påsat.

Ifølge Charlotte Tornquist er den 12-årige pige sluppet med en hjernerystelse og et brækket ben, og hun skulle efter omstændighederne have det godt.

Politiet vil fortsat meget gerne høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, der flygtede fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på tlf. 114.

Efter uheldet kom kvinden ud af bilen tydeligt chokere med et mindre kæledyr i armene. Bag ved Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand.

Det oplyste Midt- og Vestsjællands Politi torsdag i døgnrapporten.

Manden i Golfen trøstede kvinden i Porschen, hvorefter de begge satte sig ind i Golfen og kørte fra stedet, uden at kvinden opfyldte de forpligtelser, det ifølge færdselslovens regler er pålagt en part i et færdselsuheld. Porschen blev efterladt på stedet.

Der var flere andre bilister, der havde overværet uheldet, som blev på stedet og hjalp den tilskadekomne pige.

Hun havde brækket benet og havde slået hovedet, så hun blev kørt til sygehuset til behandling.

Politiet har ikke oplysninger om, at pigen skulle have pådraget sig yderligere alvorlige skader udover det brækkede ben.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til den flygtede fører. Herunder vil den røde Porsche blive undersøgt nærmere.

På Porschen sad en nummerplade, der tilhørte en anden bil, en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag.

Politiet undersøger nu, om bilen, der samlede den kvindelige fører op, er identisk med den efterlyste VW Golf fra Nordsjælland.

De to flygtende beskrives som:

A: Kvinde, Dansk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Spids næse., Medbragte: En kat eller hund i favnen.

B: Mand, 40-45 år, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Tynd håret., Iført: Sort bomber jakke.

arrow Kvinden i den røde Porsche for retten igen
03. maj 2021 kl. 05:11 Opdateret: kl. 05:35
arrow »Porsche-kvinden« fængslet
14. november 2019 kl. 04:21 Opdateret: kl. 13:24
arrow Kvinden i den røde Porsche dømt
07. november 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 13:05
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk