28. juli 2021
Formand for Skibby Kino, Hanne Jørgensen er blevet genvalgt som formand ved Skibby Kinos generalforsamling. Foto: Skibby Kino
Formand for Skibby Kino, Hanne Jørgensen er blevet genvalgt som formand ved Skibby Kinos generalforsamling. Foto: Skibby Kino
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kino viser film hele sommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kino viser film hele sommeren
Lejre - 24. juni 2021 kl. 11:01
Af Agnete Vistar

Skibby Kino viser film hele denne sommer som en følge af nedlukningen i foråret, der har udhulet indtægterne. Biografens frivillige lokker med gode film og kølighed i salen.

- Som helhed er vi kommet fint gennem nedlukning og nu genåbning af Skibby Kino. Men selvfølgelig har det tæret på kassebeholdningen, at vi så mange måneder ikke kunne sælge billetter og popcorn. Heldigvis er vores støttemedlemmer og sponsorer trofaste, siger formand Hanne Jørgensen.

I år har bestyrelsen og de frivillige besluttet at holde åbent hele sommeren for at få ekstra indtægter, hvor der tidligere år har været lukket tre-fire uger i juli.

Der er både danske og udenlandske film på sommer-programmet: En smag af sult med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau begynder den 24. juni, og i resten af juli er det The Father med bl.a. Anthony Hopkins, Et sidste strejf af kærlighed og Den gode spion, der er en Biografklub Danmark-film.

- Derudover har vi børneforestillinger hver weekend, nemlig 100 % ulv og Uuups! Dyr over bord..., siger Hanne Jørgensen.

- Nogle mener, man ikke går i biografen om sommeren, men vi har allerede haft dage, hvor køligheden i biografsalen har været meget velkommen, for nu bare at nævne én grund til at gå i biffen.

Formand Hanne Jørgensen blev sammen med resten af bestyrelsen genvalgt på de frivilliges generalforsamling den 19. juni.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk