22. september 2020
Blandt de skoler, der skal vedligeholdes for et stort beløb, er Allerslev Skole, der bl.a. skal have udskiftet tagpap og ovenlys. Arkivfoto: Agnete Vistar
Blandt de skoler, der skal vedligeholdes for et stort beløb, er Allerslev Skole, der bl.a. skal have udskiftet tagpap og ovenlys. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpebeløb til renoveringer: Nu er der sat øremærker på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpebeløb til renoveringer: Nu er der sat øremærker på
Lejre - 09. november 2019 kl. 08:21
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et stort beløb på 31,8 mio. kroner ventes at blive sat af til opgaver i Lejre Kommune til vedligehold. Og nu er der lagt en plan for, hvilke af kommunens bygninger i Lejre der står først i rækken, når der skal renoveres, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Politikerne har netop lagt budget for de kommende år, og det sker med et kæmpe beløb, der sættes af til vedligehold af kommunens mange nedslidte bygninger. Langt flere penge, end der tidligere er sat af på Lejres budget til formålet.

Der er lagt op til, at der anvendes 14,6 mio. kroner at blive prioriteret op til vedligehold af Bramsnæsvigskolen. Allerslev Skole og Såbyhallen står også for tur. Og så skal der ske noget på Osted Skole og Kirke Hyllinge Skole; der er endnu ikke sat tal på, hvad der skal ske.

Hvalsø Skole skal have et nyt dyrt ventilationsanlæg.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk