29. november 2020
Brandfolk i færd med at kæmpe med branden i en stor stålhal på Thorsvej i Torkilstrup. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Brandfolk i færd med at kæmpe med branden i en stor stålhal på Thorsvej i Torkilstrup. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe ladebrand: Dette kan være årsagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe ladebrand: Dette kan være årsagen
Lejre - 23. oktober 2020 kl. 08:45
Af Agnete Vistar

Den voldsomme brand i en 500 kvadratmeter stor stålhal på Thorsvej ved Torkilstrup natten til torsdag skadede eller åd op alt indhold inde i hallen.

arrow Læs også: Voldsom brand i halmlade

Såvel to traktorer som en mejetærsker er ødelagt. Desuden brændte 70 bigballer helt op. Laden og alt dens indhold brændte helt ned, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Der blev foretaget en kontrolleret nedbrænding af halmen, som fortsatte i går.

Politiet har undersøgt branden og intet mistænkeligt fundet. Men der er en uafklaret formodning om årsagen - brandstedet skal nu undersøges nærmere for at klarlægge, om branden kan være startet ved gårdens halmfyr, som ligger tæt ved laden.

I øvrigt kæmpede brandfolkene fra Kirke Hyllinge som noget af det første med at hente farlige trykflasker ud. Brandfolk fra Station Hvalsø kom og fik branden under kontrol i den ene ende af laden. Station Tølløse blev tilkaldt med en tankvogn og to mand, og Vestsjællands Brandvæsen kom med 30.000 liters vandkar til vedvarende vandforsyning.

Siden kom beredskabsstyrelsen med sprøjte og to tankvogne - de overtog brandslukningen af laden, da folkene fra Kirke Hyllinge og Hvalsø havde kørt to døgn i træk - den store brand i Kyndeløse fandt jo sted døgnet før.

I alt var der cirka 30 mand og 12 køretøjer på stedet. Det var en beboer på gården opdagede branden, som fik vækket de øvrige beboere, der ringede 112. Ingen personer kom til skade ved branden.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk