25. maj 2019
Anne Birgit Rasmussen havde megen sjov med sæbeboblerne. Om aftenen deltog hun i revyen i en rolle som inkarneret Lyndby-borger. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Anne Birgit Rasmussen havde megen sjov med sæbeboblerne. Om aftenen deltog hun i revyen i en rolle som inkarneret Lyndby-borger. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæum: Sommerfest og det gode landsbyliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum: Sommerfest og det gode landsbyliv
Lejre - 19. august 2018 kl. 12:36
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den store sommerfest lørdag i Lyndby markerede et 75 års jubilæum for Lyndby By- og Bådelaug. Og det foregik fra tidlig morgen til sen aften, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Lyndby er en dejlig fjordby med overskud blandt mange ildsjæle og aktiviteter året rundt. Det fornemmer man så tydeligt, når man besøger byen. Det var den 18. maj 1943, at der blev holdt stiftende generalforsamling i Lyndby Bylaug. Og siden er der sket meget. Der er stor opbakning til arrangementerne, som er med til at gøre fjordbyen til en levende landsby.

Så sommerfesten i lørdags, som bylavet arrangerede sammen med Lyndby Kulturforening, fik lige en ekstra skrue. Hele dagen skete der noget ved havnen - lige fra morgenbordet og aktiviteter gennem dagtimerne med lopper, hoppeborg og sæbeboblesjov til aftenspisning med stor fælles buffet og den altid med længsel imødesete Lyndby-revy. Og herefter musik og dans.

I øvrigt kunne sommerfestens gæster glæde sig over et fyrværkeri, de slet ikke havde planlagt - nemlig morild i havnen i de sene aftentimer. De lysende alger i vandet satte en særlig glød til jubilæet og festen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk