1. oktober 2020
Efter hurtig ageren fra en landmand bestod brandfolkenes opgave i at fjerne brændte filtre fra generatoren og efterslukke. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Efter hurtig ageren fra en landmand bestod brandfolkenes opgave i at fjerne brændte filtre fra generatoren og efterslukke. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jet-agtig ild truede stor dieseltank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jet-agtig ild truede stor dieseltank
Lejre - 15. august 2020 kl. 09:56
Af Agnete Vistar

En hurtig og resolut reaktion fra en landmand i Skov-Hastrup forhindrede fredag aften noget, der kunne have udviklet sig til voldsom ildløs.

Klokken 18.20 blev Station Hvalsø, Vestsjællands Brandvæsen alarmeret om brand i en generator, klods op ad en 1500 liters dieseltank på Skovhastrupvej i Skov-Hastrup.

Da brandfolkene ankom kort efter, havde landmanden slukket branden i generatoren ned med en pulverslukker. Han kunne berette om, at der havde stået en nærmest jetagtig-ild ud fra generatoren, lige henimod den nært placerede dieseltank.

Heldigvis blev branden opdaget hurtigt - og således bekæmpet hurtigt og resolut af landmanden.

Opgaven bestod for brandfolkene i at få slukket for strømmen i generatoren, hvorefter filtrene i generatoren, som var brændt, blev taget ud og efterslukket.

Dieseltanken og kornsiloerne ved siden var ej heller blevet varmepåvirket, som følge af landmandens hurtige ageren. Årsagen til branden må formodes at skyldes en teknisk fejl i generatoren.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk