21. januar 2019
Hvis der skal hurtigt bredbånd til Ejby, er det nødvendigt med 277 tilmeldinger. Billedet stammer fra Fibias nedgravning af fibernet ved Næsby. Arkivfoto: Mik
Hvis der skal hurtigt bredbånd til Ejby, er det nødvendigt med 277 tilmeldinger. Billedet stammer fra Fibias nedgravning af fibernet ved Næsby. Arkivfoto: Mik
Foto: Christian Mikkelsen FOTO: MIK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Infomøde om bedre bredbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Infomøde om bedre bredbånd
Lejre - 14. januar 2018 kl. 10:01
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften den 15. januar klokken 19 er der infomøde i Ejby Forsamlingshus om tilslutning til bedre bredbånd, som en gruppe ildsjæle arbejder på at få til byen, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

En håndfuld ildsjæle i Ejby vil samle borgere nok til at få etableret lynhurtigt internet i byen. Det kræver 277 tilmeldinger for at blive til virkelighed. Næsten 100 borgere har allerede tilmeldt sig, men der er deadline for tilmeldinger den 31. januar, så der arbejdes hårdt på at få de sidste med.

- Med en god fiberforbindelse vil vi kunne arbejde med fuld hastighed hjemmefra, så vi slipper for bilkøen til København om morgenen - og det endda samtidig med, at naboens netvirksomhed arbejder på højtryk, og skolen afholder mesterskaber i e-sport, siger Ole Alm fra Ejby.

Han har taget initiativet til at samle de lokale borgere, fordi han opdagede, at Fibia i forvejen havde gravet et fiberkabel lige igennem Ejby, da der skulle etableres fibernet på Orø.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk