8. august 2020
Sidse Selsing er initiativtageren bag arrangementerne, der kommer til at finde sted onsdag i lige uger. Den franske læsekreds starter op i januar 2020. Privatfoto
Sidse Selsing er initiativtageren bag arrangementerne, der kommer til at finde sted onsdag i lige uger. Den franske læsekreds starter op i januar 2020. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helt nyt initiativ: Sidse starter fransk læsekreds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt nyt initiativ: Sidse starter fransk læsekreds
Lejre - 03. december 2019 kl. 17:17
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I januar 2020 sker der noget helt ny på Lejre Bibliotek, hvor der åbner en fransk læsekreds. Så har man lyst til at træne sit franske eller blive bedre til at klare de mest almindelige situationer, når man rejser rundt i Frankrig, så kan man nu styrke sproget.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Den franske læsekreds, Le p'tit coin français, åbner på Lejre Bibliotek og vil ligge onsdage i de lige uger fra 16.30-18.00.

- Man behøver ikke at kunne tale fransk flydende for at være med. Den vigtigste forudsætning er lysten og modet til at tale fransk. At bruge og udvikle det sprog, man har eller har haft. Man kan komme rigtig langt med sit ferie-fransk eller gymnasie-fransk, hvis man altså tør bruge det, skriver Lejre Bibliotek.

Læsekredsen starter på initiativ af Sidse Selsing, der er cand. mag. med fagene dansk og fransk - og har undervist i gymnasiet i mange år.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk