11. december 2018
Halbyggeriet set fra syd mod nord - til højre den gamle hal, tv. den nye hal, og de to er forbundet af en mellembygning. JaJa Architechts materiale
gallery icon

Se billedserie

Halbyggeriet set fra syd mod nord - til højre den gamle hal, tv. den nye hal, og de to er forbundet af en mellembygning. JaJa Architechts materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halbyggeri: Første store skridt er taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halbyggeri: Første store skridt er taget
Lejre - 09. januar 2018 kl. 14:17
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye hal og mellembygningen - kaldet Mødestedet - i Kirke Hyllinge er nu så langt efter en række brainstorms, at byggeudvalget får præsenteret et dispositionsprojekt den 19. januar, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Første store fase af den nye hal, mellembygningen og en ombygning af den »gamle« hal ligger på tegnebrættet. Første fase har inddraget brugerne. Det har været en periode med mange brainstorms på en række workshops blandt aktørerne i diverse grupper, og utroligt meget energi er lagt i at få det bedst mulige projekt ud af alle de mange ideer, ønsker og behov.

Lejre Kommune har sat 15 mio. kroner af til halbyggeri i Budget 2018. Lokale- og Anlægsfonden er med på sidelinjen og har været med i hele processen på konstruktiv vis sammen med brugerne og initiativtagerne i Kirke Hyllinge i det kommunale projekt. Ud over idrætsudøvere og forældre har også Kirke Hyllinge Skole og Kirke Hyllinge Byforum været involveret, og naturligvis byggeudvalget.

Ideerne er samlet af JaJa Architechts, sendt tilbage og rettet til i flere omgange. Det har med andre ord været en meget organisk proces indtil nu, med mange involveret.

- Allerede på et tidligt tidspunkt besluttede vi at gå efter et innovativt byggeri. Den slags tager tid, og derfor er vi ikke i gang med at bygge endnu, for det kræver meget at tænke sit eget projekt igennem. Målet er at komme i Lokale- og Anlægsfondens store støtteramme. At vi lavede støttearrangementer for halbyggeriet var medvirkende til, at fonden blev interesseret, forklarer Søren Kræmer, medlem af byggeudvalget og formand for bestyrelsen for Lejre Kommunes idrætshaller.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk