27. september 2020
Så gøres der klar til fødselsdagssalget i Bagergårdens Genbrug - fra venstre er det Ellen Rø, Inger Nielsen og Lisbet Kristiansen. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Så gøres der klar til fødselsdagssalget i Bagergårdens Genbrug - fra venstre er det Ellen Rø, Inger Nielsen og Lisbet Kristiansen. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrug: Frivillige holder gryden i kog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrug: Frivillige holder gryden i kog
Lejre - 06. august 2020 kl. 19:08
Af Agnete Vistar

Så ung - blot syv år gammel - og alligevel godt konsolideret. Med en årsomsætning sidste år på cirka 200.000 kroner.

Det går godt for Bagergårdens Genbrug i Kirke Hyllinge, og det skyldes ikke mindst den store indsats, som kendetegner gruppen af ildsjæle bag den populære genbrugsbutik.

Bagergårdens Genbrug har for længst bevist, at vingerne kan bære, selv om butikken kun har åbent fredag og lørdag i ni timer. Og tingene er billige her, meget sælges for en femmer eller tier, så det er mange ting, der går gennem butikken hvert år.

Men de ni timer er nok, og egnens mange beboere ved, hvornår her er åbent. I morgen fredag klokken 12-17 og på lørdag 09-13 skruer bestyrelsen op for blusset: alt kan købes for halv pris. Hele molevitten. Sådan fejres fødselsdagen på bedste vis.

- Og hvis man ikke når herhen fredag, skal man ikke frygte tomme hylder. Vi sætter nye ting frem til lørdag, fortæller Lisbet Kristiansen fra bestyrelsen.

De frivillige har ligget vandret tidligere på ugen for at få gjort klart til fødselsdags-salget. Knap 30 frivillige er aktive hos Bagergårdens Genbrug.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk