15. maj 2021
Mette Holmbjerg  er medlem i den nye undergruppe under Lejre Erhvervsforum, netværket »Sund i Lejre«. Privatfoto
Mette Holmbjerg er medlem i den nye undergruppe under Lejre Erhvervsforum, netværket »Sund i Lejre«. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forebyg stress og tag lederskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forebyg stress og tag lederskab
Lejre - 15. januar 2020 kl. 07:45
Af Daniel Sennek

Knokler man igennem alt for meget på arbejdet, ser kun frem til fredag og føler at man sidder fast i ens liv? Så kan komme til foredrag i Lejresalon på Lejre Bibliotek i morgen onsdag den 15. januar.

Det sker klokken 19.00-21.00. Her vil Mette Holmbjerg holde et foredrag, som vil bære præg af hendes 23-årige nysgerrige arbejde med mennesker, trivsel og udvikling.

- Jeg byder på et levende og involverende møde med mig, der selv har været stresset og sygemeldt, og måtte »æde min egen medicin« og skifte spor i mit liv for at stå stærkt igen, siger Mette Holmbjerg.

Foredraget vil handle om fem trin til at få blance i arbejds- og hverdagslivet, hvor præstationskulturen har overmandet mange. Man vil få fem træk til at det lykkes.

- Man vil få evidensbaseret information, være med i dialog og afprøve enkle »hands on« redskaber, som man kan tage med hjem og som netop kan forebygge stressens indvirkning og healing på og for både hoved, krop og hjerte, skriver Mette Holmbjerg.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk